SZKOLENIA I CERTYFIKATY

Praca z osobami chorymi jest bardzo wymagająca i niejednokrotnie trudna. Dietetyk kliniczny reprezentuje zawód, który wymaga stałego podnoszenia swoich kwalifikacji oraz poszerzania wiedzy. Tak jak każda inna osoba wykonująca zawód medyczny, dietetyk kliniczny jest obciążony ogromną odpowiedzialnością za zdrowie i stan swoich pacjentów.
Moje aktywności zawodowe mają na celu bycie na bieżąco z najnowszymi doniesieniami evidence–based medicine, co możliwe jest m.in. poprzez uczestniczenie w szkoleniach, wykładach i konferencjach.
Konferencja naukowa, Żywienie w chorobach autoimmunologicznych. Między koncepcjami patofizjologicznymi a evidence-based nutrition, 2018, Gdańsk
Kurs, Karmienie piersią, żywienie dzieci, kobiet podczas laktacji, metoda BLW, 2018, Warszawa
Szkolenie, Fundacja insulinooporność, SOIT – School Of Insulinresistance Therapy, 2018, Warszawa
Moduł II Polskiej Szkoły Żywienia Klinicznego i Metabolizmu, Dostępy poza- i dojelitowe w leczeniu żywieniowym, Polskie Towarzystwo żywienia pozajelitowego i dojelitowego, 2012, Warszawa
Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Problemy interdyscyplinarne w ciąży, 2015, Warszawa
Konferencja, VI Warszawskie dni nauki o żywieniu człowieka, 2014, Warszawa
Międzynarodowa konferencja, Nauka o żywieniu człowieka – osiągnięcia i wyzwania, 2013, Warszawa
III ogólnopolska konferencja dietetyki, Congressus Dietetica, 2013, Łodź